Natuurgeneeskundige Therapie

Client ervaringen

Ik heb Dorien ervaren als een vrolijke vrouw, die er echt voor je is. Ik kan altijd mijn verhaal bij haar kwijt en voel dat ze echt luistert. Vervolgens kan ze heel goed doorpakken om naar de kern te gaan van waar het werkelijk over gaat. Ze is dan to-the-point, zodat ik helder krijg waar mijn pijn zit. Dan helpt ze me die pijn te helen. Via de inzichten die ik krijg helpt ze me ook met patronen die ik graag wil veranderen. Ze doet dat op een fijne manier, waardoor ik de veiligheid voel om ook echt te komen met dat waar ik last van heb. Ze voelt feilloos aan of ik een duwtje nodig heb om een volgende stap te zetten, een arm om me heen om me te troosten of een grapje om me uit de zwaarte te halen. Ik zoek graag contact met Dorien, omdat ik weet dat zij er voor me is en omdat ze me verder helpt op het pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Diane

Dorien is voor mij een professionele trainer en ze staat ‘met beide benen op de grond’. Bij persoonlijke begeleiding is zij heel bekwaam en ondersteunend in het ‘aanraken’ van diepere lagen van pijn en kwetsbare plekken.
Trees

Ik ervaar Dorien als integer en warmhartig. Dit geeft me een gevoel van veiligheid die ik nodig heb om werkelijk met mijn verhaal te kunnen komen. Ook tijdens de ademsessies voel ik me gezien en begrepen. Haar zachte en liefdevolle begeleiding is troostend en opbouwend. Daarnaast waardeer ik ook in het bijzonder hoe zij mij na een heftige sessie weer terug weet te brengen naar de lichtheid van het leven, door haar ontwapende humor en vrolijkheid.
Marita

Dorien heb ik leren kennen als een betrokken coach die uitgebreid de tijd neemt om te luisteren. Ze helpt je op een plezierige en overtuigende manier bij je bewustwordingsproces.
Adri

Ik ervaar Dorien als een geduldig, empatisch mens die liefde heeft voor haar werk. Ik vind haar helderheid over innerlijk kind stukken erg fijn, dit heb ik ervaren in ademsessies en individuele gesprekken. Deze zijn voor mij heel waardevol.
Sandra

Dorien zorgt voor een veilige, warme en open omgeving. Met haar kennis en inlevingsvermogen heeft ze me meerdere malen erg goed geholpen met de issues en problemen op mijn levenspad.
Charlotte